Сковорідки - Чорна п'ятниця 2024
Сковороди
- Сортування
- популярні
- від дорогих до дешевих
- від дешевих до дорогих
Сортування
Чорна П'ятниця – підбираємо сковорідки за низькими цінами
Смак страв у значній мірі залежить від якості посуду, на якому вони приготовані. Придбати надійну сковорідку на Чорну П'ятницю можна зі знижками до 80%. Акція стартує 29 листопада 2024 року. У нашому каталозі ви знайдете вироби таких виробників, як Pensofal, Rondell, Vinzer, Rein, Maxmark, Berghoff, Біол тощо.
Що пропонує каталог сковорідок на Чорну П'ятницю
Цей вид посуду різниться матеріалом виготовлення. Для виробництва виробів використовують:
- Алюміній. Конструкції з нього бувають двох видів – штамповані та литі. Перший варіант відрізняється більш доступною ціною. Підходить він для використання тільки на газовій плиті. Недолік – недовговічність. Литі моделі витримують експлуатацію на будь-якому виді плити і характеризуються довговічністю.
- Нержавіюча сталь. Переваги виробів – малу вагу, привабливий вигляд і простоту в догляді. Нержавійка дозволяє зберігати всі смакові якості інгредієнтів. Мінус представленого посуду – під час приготування їжі її потрібно регулярно помішувати, оскільки вона може пригорати.
- Чавун. З нього виробляються універсальні моделі – їх можна використовувати для приготування продуктів на всіх джерелах тепла і навіть у духовій шафі. Вони довго зберігають тепло і рівномірно прогріваються по всій поверхні. Вироби з чавуну відрізняються міцністю – їм не страшні ножі та падіння з висоти. Матеріал абсолютно безпечний для контакту з продуктами харчування. Через можливість вбирати масло на його поверхні з часом утворюється натуральне антипригарне покриття. До недоліків конструкції можна віднести значну вагу, а також те, що при тривалому перебуванні у воді чавун іржавіє.
Вибираємо сковороду на Чорну П'ятницю за типом покриття
Верхній шар дна в виробах буває:
- Антипригарним – недороге покриття з тефлону. Це легкі моделі, які витримують температуру до 200 °C. Готувати їжу на них можна з мінімальною кількістю масла. Мінус – сприйнятливість до подряпин.
- Керамічним – витримує дуже високі температури, дозволяє додавати трохи масла. Серед недоліків – не підходить для індукційних плит, боїться різких перепадів температур, випадкових падінь і пошкоджень ножами, виделками тощо.
- Мармуровим – представляє собою тефлоновий шар з мармуровими вкрапленнями. Плюси – швидкий і рівномірний нагрів, стійкість до подряпин і перепадів температур, тривалий термін служби та привабливий вигляд. Єдиний недолік – порівняно висока вартість, але знижки на сковорідки на Чорну П'ятницю дозволять значно заощадити на покупці.
- Гранітним – це нанокомпозитне покриття, яке відрізняється зносостійкістю. Воно не боїться гострих металевих предметів, рівномірно і швидко прогрівається, не шкодить здоров'ю. Готувати на ньому можна без масла, але не підходить для індукційної плити. Вироби з таким покриттям прослужать дуже довго. Це найдорощі моделі. Завдяки знижкам на Чорну П'ятницю, сковорідки можна придбати значно дешевше.
Види сковорідок в залежності від призначення
Замовити сковороду на Чорну П'ятницю можна кількох видів:
- Класична – універсальна модель, яка підходить для тушкування, смаження та пасерування будь-яких страв. Конструкція характеризується рівним дном, округлою формою та видовженою ручкою.
- Блинна – відрізняється низькими бортиками та плоским широким дном, оснащена видовженою ручкою, яка не нагрівається. Підходять для приготування не тільки млинців, а й оладок, пампушок, дерунів, омлетів.
- Гриль. Помітна особливість – ребристе дно. Може виконуватись у прямокутній або округлій формі. Використовувати масло не обов'язково. Такий посуд швидко нагрівається і довго остигає, тому їжа не пересушується всередині. Акції на сковорідки на Чорну П'ятницю дозволять недорого замовити таку модель і радувати близьких смачними та корисними стравами з м'яса, риби та овочів.
- Вок – варіант з високими бортиками та глибоким плоским дном. Ємність дуже швидко нагрівається. Продукти зовні покриваються апетитною скоринкою, зберігаючи всередині всі соки. Призначені для обсмажування, тушкування та приготування інгредієнтів на парі. Це відмінне рішення для приготування страв азіатської кухні.
- Сотейник – конструкція, в яку поєднано каструлю і сковороду. Випускається з товстими стінками і дном. Сотейник довго зберігає температуру, підходить для томлення і тушкування продуктів. В ньому зручно готувати соуси, перші страви, жарке і багато десертів.
Не пропустіть розпродаж сковорідок на Чорну П'ятницю в інтернет-магазині Фокстрот. Ми гарантуємо широкий вибір якісного посуду, вигідні пропозиції та оперативну доставку по Україні.
1