Набір магнітів Vladi Toys Мій маленький світ Транспорт (VT3106-12)
144 ₴
144 ₴

Набір магнітів Vladi Toys Мій маленький світ Транспорт (VT3106-12)

1 відгук

Код товару: 7083929

Код скопійовано

Предмет вивчення
Для кого

універсально

Кількість елементів

13

Матеріал

магнит ;

картон

Колір

багатобарвний

В наявності
percent fire

та дізнайтесь свою персональну ціну

Кешбек: 2 ₴
144 ₴
КУПИТИ В КРЕДИТ
Предмет вивчення
Для кого

універсально

Кількість елементів

13

Матеріал

магнит ;

картон

Колір

багатобарвний

Доставка
Оплата
Готівкою, банківською картою, в кредит/розстрочку, за безготівковим розрахунком для юр. осіб.

visa mastercard apple google privat

Гарантія
Обмін/повернення товару належної якості протягом 14 днів.
Гарантія від виробника

Характеристики

Основні характеристики

Предмет вивчення
Для кого

універсально

Кількість елементів

13

Матеріал

магнит;

картон

Колір

багатобарвний

Комплектація

13 магнитов, инструкция

Гарантія

гарантія від виробника

Інші

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть змінюватися виробником без попередження. Рекомендуємо перевіряти їх на сайті виробника перед покупкою

Відгуки про

5.0 / 5
оцінка користувачів
96%
рекомендують
Вікторія
5/5
06.02.2025
Добре для навчання дитини
  • Чудово для подарунка

• Немає

Поки що немає питань
Код: 7083929

Інформація

Vladi Toys Мій маленький світ Транспорт: відкрийте світ логіки

Набір магнітів Vladi Toys "Мій маленький світ Транспорт" (VT3106-12) є ідеальним вибором для розвитку логічного мислення у дітей від 3 років. Цей універсальний навчальний засіб спеціально створений, щоб допомогти малюкам вивчати основи логіки через гру, забезпечуючи захоплюючий та інтерактивний досвід.

Цей набір складається з 13 яскравих та різноманітних магнітів, виготовлених з високоякісного картону та магніту. Кожен елемент набору ретельно продуманий, щоб привернути увагу дитини і стимулювати її інтерес до вивчення транспорту. Завдяки багатобарвному дизайну, магніти легко розпізнаються та запам'ятовуються дітьми, що сприяє розвитку їхньої пам'яті та творчих здібностей.

Розвиток через гру

Гра з магнітами з набору "Мій маленький світ Транспорт" сприяє розвитку дрібної моторики, координації рухів та просторового мислення. Діти можуть комбінувати різні елементи, створюючи власні історії та сценарії, що розвиває їхню уяву та креативність. Крім того, набір допомагає у вивченні назв транспортних засобів, їхніх особливостей та функцій, що робить навчання цікавим та ефективним.

Інструкція, що входить до комплектації, містить корисні поради щодо використання магнітів, що дозволяє батькам та вихователям максимально ефективно організувати навчальний процес. Універсальність набору дозволяє використовувати його як вдома, так і в дитячих садках, що робить його незамінним помічником у вихованні та розвитку малюків.

Безпечність та якість

Vladi Toys піклується про безпеку своїх виробів, тому всі елементи набору "Мій маленький світ Транспорт" виготовлені з екологічно чистих матеріалів, які відповідають міжнародним стандартам якості. Картон та магніти, що використовуються у виробництві, є абсолютно безпечними для дітей, не містять шкідливих речовин та відзначаються довговічністю.

Цей набір стане чудовим подарунком для будь-якої дитини, яка цікавиться транспортом та любить пізнавати нове. Він не тільки розважає, але й навчає, допомагаючи малюкам краще зрозуміти навколишній світ через гру. З Vladi Toys "Мій маленький світ Транспорт" кожен день буде сповнений нових відкриттів та радості від навчання.

Магазини працюють!

Купуй безпечно, вжито всіх санітарних заходів

Купуй в магазинах

Все інше замовляй на foxtrot.ua

Кредитування

Зручно оформлюй оплату частинами або розстрочку

Отримуй швидко та зручно

Працює Фокстрот-доставка та Фоксаж-самовивіз