Варильна поверхня GORENJE ECT 643 WCSC (BR6AC-T0)
16 500 ₴
16 500 ₴

Варильна поверхня GORENJE ECT 643 WCSC (BR6AC-T0)

4 відгуки

Код товару: 6480324

Код скопійовано

Тип поверхні
Матеріал поверхні
Особливості конфорок

нагрівальні елементи Hi-Light ;

овальна зона, що розширюється ;

кругла зона, що розширюється

Безпека

блокування панелі керування ;

індикація залишкового тепла

Керування
Розміщення панелі керування
Хочеш дізнатися більше?
cart notifivation

Із задоволенням відповімо на всі питання, допоможемо з вибором та оформимо замовлення.

Доступні з 09-00 до 21-00

В наявності
Офіційний партнер GORENJE
Фокстрот – офіційний дистриб'ютор GORENJE в Україні.
Покупка у нас гарантує офіційно зареєстрований пристрій із гарантією від виробника. Ми пропонуємо вигідні умови покупки на виплат. Ваші покупки у нас абсолютно законні та офіційні, даруючи вам спокій за придбану техніку.
percent fire

та дізнайтесь свою персональну ціну

Кешбек: 165 ₴
16 500 ₴
Гарантія низької ціни
КУПИТИ В КРЕДИТ
Тип поверхні
Матеріал поверхні
Особливості конфорок

нагрівальні елементи Hi-Light ;

овальна зона, що розширюється ;

Безпека

блокування панелі керування ;

Керування
Доставка
Оплата
Готівкою, банківською картою, в кредит/розстрочку, за безготівковим розрахунком для юр. осіб.

visa mastercard apple google privat

Гарантія
Обмін/повернення товару належної якості протягом 14 днів.
Гарантія від виробника: 24 міс.

Характеристики

Основні характеристики

Тип поверхні
Матеріал поверхні
Колір

Технічні характеристики

Електроконфорки

4

Перша конфорка

800-2200 Вт, Ø120-210 мм

Друга конфорка

1200 Вт, Ø 145 мм

Третя конфорка

1200 Вт, Ø 145 мм

Четверта конфорка

1500-2400 Вт, Ø 170-265 мм

Особливості

Особливості конфорок

нагрівальні елементи Hi-Light;

овальна зона, що розширюється;

Функції

таймер;

пауза (Stop&Go);

автоматика закипання

підтримка страви теплою;

Керування

Керування

Безпека

Безпека

блокування панелі керування;

Розміри та вага

Ширина

60

Глибина

52

Висота

5.4

Розміри для вбудовування

56 х 5 х 49см

Гарантія

Гарантія

24 міс.

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть змінюватися виробником без попередження. Рекомендуємо перевіряти їх на сайті виробника перед покупкою

Відгуки про

4.0 / 5
оцінка користувачів
86%
рекомендують
Ева
5/5
04.06.2024
Поверхня має три конфорки, одна з яких збільшеного розміру для великих каструль. Склокерамічне покриття не тільки виглядає стильно, а й дуже легко очищується від забруднень. Управління сенсорне, зрозуміле та зручне, швидко реагує на дотик. Окремо хочу відзначити функцію захисту від перегріву та блокування панелі управління, дуже крута ф-ція, коли в домі є маленькі діти. Я в захваті!
  • Швидко реагує на дотик, функція захисту від перегріву це те що треба, коли вдома маленкі діти.

• У використанні недавно, поки не помітив.

Євгенія
5/5
13.05.2024
Дуже сподобалась мені ця поверхня. Її білий колір просто покорив мене. Стильна, елегантна, дуже зручне сенсорне управління. Готувати на ній не тільки приємно, а ще швидко. Рекомендую всім цю поверхню, вона стала просто знахідкою для мене.
  • Кожна конфорка має різні розміри, що дуже зручно для приготування різних страв.

• Подобається абсолютно все.

Стефанія
5/5
23.03.2024
Ця модель пропонує всі основні функції дорожчих аналогів за більш доступною ціною. Її стильний дизайн та надійність у термінах безпеки роблять її привабливою покупкою.
  • Зручне управління значно підвищує ефективність приготування.

• Не можу виділити жодних проблем.

Емілія
4/5
05.07.2021
По якості товару відгуку поки немає. Плиту отримала лише 03.,07. Встановлюватиме буду лише в кінці міісяця. Надіюся я залишу таки відгук після деякого часу користування плитою. Який він буде - буде видно за результатами користування. Але декілька слів про саме відношення магазину до клієнта. За відповідний товар мені мали би повернути кешбек 97 бонусів. При купівлі плити я використала кешбек з попередньої покупки. Ось тут саме цікаве. Цей кешбек враховано в підсумковій вартості за плиту і, відповідно, магазин зменшує нарахування кешбеку . Тобто, сказати по простому - кешбек дали - кешбек взяли. Сума ця абсолютно не значна - 11 бонусів. Але їх в мене магазин просто вкрав. Колл-центр мене і в телефонному режимі, і через електронну адресу просто "відфутболив", В мене є ще необхідність покупки ряду товарів, але у Фокстрот я принципово не звернуся.
Поки що немає питань
Код: 6480324

Інформація

photo

TouchControl
Елегантність і приголомшливий глянець
Варильна поверхня виглядає неперевершено завдяки повній відсутності регуляторів, що зазвичай перевантажують елегантний дизайн. Весь доступ до налаштувань тепер відкриває сенсорна панель, що прекрасно доповнює білосніжну поверхню, і буде абсолютно зручною в використанні. А це не лише максимальна зручність керування потужністю, але й гарантія бездоганного глянцю завдяки швидкому і комфортному догляду.

FishZone
Гнучка зона нагріву
Використовуйте різний посуд, не турбуючись про результати приготування завдяки конфорці FishZone. Розширюйте зону нагріву одним легким натисканням і використовуйте всю площу конфорки для приготування страв у нестандартному посуді. І більше жодних обмежень на кухні!

photo

StayWarm
Зберігає страву гарячою
Приготували страву заздалегідь? Завдяки функції StayWarm вона тепер довше буде гарячою за рахунок підтримання температури на рівні 70°С. Так ваша печеня, м'ясо і гарніри збережуть максимум аромату і неперевершеного смаку, скільки б часу не залишалося до подачі на стіл.

Timer
Відрахує час приготування
Довірте GORENJE весь процес приготування завдяки функції таймера, що відрахує час роботи конфорки, автоматично відключить нагрів і повідомить про готовність вашої страви гучним звуковим сигналом на кухні. Підтримує налаштування на будь-який час до 99 хвилин.

StopGo
Просто зробіть паузу
Потрібно ненадовго вийти із кухні? Просто увімкніть StopGo на панелі, і варильна поверхня відключиться, зберігаючи всі налаштування нагріву. А коли повертаєтесь, легко продовжуйте приготування одним натисканням.

photo

Індикація залишкового тепла
Зручність і безпечність в деталях
Коли протираєте варильну поверхню, слідкуйте за індикацією тепла для кожної зони нагріву, яка виключить ризик утворення опіків. Просто дочекайтесь, поки індикація згасне або використовуйте залишкове тепло для розігріву страв із холодильника.